Hesabı sil

Leadmode hesabınızı uygulamayla veya uygulama olmadan nasıl silersiniz.

Hesabınızı nasıl silersiniz

  1. Uygulamada

    iPhone, iPad veya Android uygulamasında profilinizi açın, “Hesabı sil” seçeneğini seçin ve onaylayın.

  2. Tarayıcıda

    app.leadmode.de adresinde oturum açın, profilinizi açın, “Hesabı sil” seçeneğini seçin ve onaylayın.

  3. Erişim olmadan

    Hesabınıza artık giremiyorsanız hello@leadmode.de adresine e-posta gönderin ve oturum açtığınız e-posta adresini belirtin. Talebi 30 gün içinde işleme alırız.

Bir organizasyonun tek yöneticisiyseniz önce başka bir yönetici davet edin veya organizasyonu silin. Aksi halde hesap silinemez.

Neler silinir

Silme işlemiyle hemen şunlar gerçekleşir:

  • Oturum açma hesabınız silinir. Sonrasında artık oturum açamazsınız.
  • Organizasyonlardaki üyelikleriniz sona erer.
  • Menünüz ve projelerinizin sırası gibi kişisel ayarlarınız silinir.
  • Küresel sıralamaya katılımınız sona erer ve buradaki rakamlarınız silinir.

Silme işlemi geri alınamaz.

Şirketinizin verileri

Şirketinizin organizasyonunun CRM'de kaydettiği lead'ler, randevular, aramalar ve notlar gibi veriler şirkete aittir. Hesabınız silindiğinde de korunur ve organizasyonunuzun yöneticisi tarafından yönetilir. Bu verilerin silinmesi için yöneticinize başvurun.

Saklama

Yasal saklama yükümlülükleri saklıdır. Organizasyonunuzun kayıtlarında hesabın silindiği bilgisi kalır. Ayrıntılar gizlilik politikasında yer alır.

Gizlilik politikasına git

Sorular

Silme işlemiyle ilgili sorularınızı destek ekibi hello@leadmode.de adresinde yanıtlar.